Online CPP

CPP tečaj kar preko spleta

Bi spremljali predavanja CPP iz udobnega domačega naslonjača v svoji sobi? Ste na športnih pripravah v tujini? Ste na daljšem dopustu in imate željo opraviti predavanja kar na daljavo? Ali pa vam je vožnja do učilnice enostavno preveč zamudna in z njo izgubljate dragoceni čas… Imamo rešitev za vas – udeležite se naših ONLINE predavanj in preko telefona, tablice ali računalnika opravite vaš teoretični uvod v svet prometa!

Enostavno, hitro, udobno. Vsak dan!

Kako poteka
online CPP tečaj

01: prijava

Preko obrazca na tej strani se enostavno v par korakih prijavite na željeni termin tečaja. Po uspešni prijavi preko e-pošte prejmete vse podrobnejše informacije o samem poteku predavanj, plačilnih pogojih in navodilih za udobno spremljanje predavanj.

02: tečaj

Po e-pošti prejmete povezavo do dogodka, preko katere boste lahko vstopali v našo spletno učilnico. POZOR: udeležba na predavanjih je obvezna, vaša prisotnost se skozi ves čas predavanja preverja. Vaša kamera na telefonu ali računalniku bo morala biti za čas tranjanja predavanja vklopljena.

03: izpit

Po končanih predavanjih vodja šole vožnje preveri vašo prisotnost po dnevniku dela. In če ste bili na predavanjih prisotni, se vam po pošti pošlje vaš evidenčni karton vožnje – na naslov, katerega ste navedli v postopku prijave na tečaj CPP. Po prejemu kartona vožnje se lahko prijavite na izpit iz teorije.